Over ons Psychologen Den Haag

Er werken op dit moment drie verschillende psychologen en therapeuten bij Psychologen Den Haag. Wil je meer weten over ons? Bekijk dan onze persoonlijke pagina’s op psyned.nl.

Contact

Wil je ons beter leren kennen of heb je vragen? Neem gerust telefonisch contact (070 – 2210068) op of stuur een bericht via ons contactformulier naar Psycholoog Den Haag. We helpen je graag verder bij vinden van de juiste psycholoog die bij jouw past!

Marsha Balrak, GZ Psycholoog, Den Haag

Therapie Den Haag - Marsha Balrak

Marsha Balrak werkt als GZ-psycholoog in Den Haag. Marsha maakt veelal gebruik van CGT (cognitieve gedragstherapie) om een verscheidenheid aan klachten te behandelen zoals angst, depressie of trauma. Daarnaast biedt zij ook (individuele) hulp bij een scheiding.


Irmgard Adriaans, Psycholoog, Den Haag

Therapie Den Haag - Irmgard Adriaans

Irmgard Adriaans is werkzaam als psycholoog in Den Haag. Irmgard heeft veel ervaring met o.a. EMDR, mindfulness en rouw- en verliesverwerking, maar uiteraard ook met andere klachten. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren!


Wim Weerdenburg, Gestalttherapeut, Leidschendam

Therapie Den Haag - Wim Weerdenburg

Wim Weerdenburg is een gestalttherapeut in Den Haag. Wim geeft zowel relatietherapie als individuele therapie en behandelt o.a. trauma’s, depressies en angstklachten. Je kunt in de avonduren een afspraak maken, maar afspraken zijn ook mogelijk bij jou thuis.